ليست مقالات همايش اولین همایش ملی شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی
رديف عنوان مقاله
1 بررسی تاثیر شربت افرا در کنترل سرطان کولورکتال_ مقاله پوستری بيشتر
2 استویا، اثرات آن بر سلامتی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن_ مقاله پوستری بيشتر
3 بررسی تأثیر کافئین موجود در قهوه بر کاهش وزن_ مقاله پوستری بيشتر
4 مطالعه محاسباتی بررسی اثر مهاری مولکول کافئین و متابولیت های آن، در مقایسه با مهارکننده سنتزی، بر روی پروتئین های ایجاد کننده آمیلوئید بتا در بیماری آلزایمر _ مقاله پوستری بيشتر
5 بررسی برخی جنبه های مختلف استویا به عنوان شیرین کننده طبیعی _ مقاله پوستری بيشتر
6 عسل و ارزیابی اثرات آن در التیام زخم های پوستی_ مقاله پوستری بيشتر
7 استویا جایگزینی مناسب برای شکر؟_ مقاله پوستری بيشتر
8 اثرات دو شیرین کننده طبیعی استویا و عسل بر دیابت_ مقاله پوستری بيشتر
9 بررسی تأثیر فرآیند برشته شدن بر ارزش غذایی لوبیای کاکائو _ مقاله پوستری بيشتر
10 نقش استانداردهای ملّی و بین المللی در تعیین ویژگی های کیفی قهوه_ مقاله پوستری بيشتر
11 ساخت قطعات شکلات به روش چاپ سه بعدی؛ بهینه سازی شرایط فرآیندی_ مقاله شفاهی بيشتر
12 قهوه: از تاریخچه تا اثرات مثبت آن بر سلامتی_ مقاله پوستری بيشتر
13 تاثیرات کافئین بر تکثیر فولیکول های موی انسانی و آلوپسی آندروژنیک (AGA) در شرایط آزمایشگاهی (in vitro)_ مقاله پوستری بيشتر
14 بررسی جایگاه و نقش اجتماعی و فرهنگی قهوه خانه در عصر صفویه_ مقاله شفاهی بيشتر
15 تعیین میزان ترکیبات فنلی پودرقهوه و تفاله قهوه بعد از مصرف به روش فولین _ مقاله پوستری بيشتر
16 قهوه، اثر محافظت کنندگی آن برای بیماری های تحلیل برنده ی عصبی_ مقاله پوستری بيشتر
17 اثرات فلاوانول های قهوه بر اعمال شناختی و رفتار_ مقاله پوستری بيشتر
18 تاثیر عصاره ی قهوه سبز بر چاقی_ مقاله پوستری بيشتر
19 استویا، دورنمای استفاده از مهمترین شیرین‌کننده‌های طبیعی در راستای ارتقا سلامت جامعه_ مقاله چکیده بيشتر
20 لقد کان لکم فی رسول الله اسوه حسنه_ مقاله چکیده بيشتر
21 فوائد و مضرات مصرف کاکائو در کودکان و نوجوانان_ مقاله شفاهی بيشتر
22 مکانیسم های مولکولی اثرات ضد سرطان قهوه _ مقاله چکیده بيشتر
23 افول قهوه و ورود چای در ایران عصر قاجار_ مقاله چکیده بيشتر
24 بررسی توسعه شکلات با میوه خشک، کشمش( ترکیب، کیفیت، فوائد سلامتی، فرآیند و میزان تولید و کاربرد کشمش و فرآورده های آن) در جهان و افغانستان (از چالش ها – فرصت ها) _ مقاله پوستری بيشتر
25 بررسی تاثیر مصرف قهوه بر بیماری‌های مشخص_ مقاله پوستری بيشتر
26 بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی شكلات شیری غنی سازی شده با آهن (فروس فومارات)_ مقاله شفاهی بيشتر
27 مروری بر عملکرد گیاه دارویی استویا با کاربرد کود بیولوژیک و آب شور_ مقاله پوستری بيشتر
28 کابرد پروبیوتیک ها در شکلات به عنوان یک غذای فراسودمند_ مقاله پوستری بيشتر
29 شناخت تهدیدات پدافند زیستی و بررسی تهدیدات حاصل از واردات قهوه به کشور_ مقاله پوستری بيشتر
30 بررسی گزیده کتب معاصر با موضوع شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی_ مقاله پوستری بيشتر
31 تاثیر قهوه بر سلامت (مزایا و مخاطرات)_ مقاله پوستری بيشتر
32 تاثیر تبلیغات بازی های رایانه ای بر جذب مشتریان (مطالعه موردی برند های شیرینی و شکلات)_ مقاله پوستری بيشتر
33 قهوه قجری، نوشیدنی زهرآلود در ایران عصر قاجار_ مقاله پوستری بيشتر
34 مروری بر انواع خواص بیولوژیکی، فیزیولوژیکی و فارماکولوژیکی کاکائو و مشتقات آن (شکلات های تلخ و سفید)_ مقاله پوستری بيشتر
35 میزان آشنایی کارمندان با جایگزین های طبیعی برای ساکارز _ مقاله پوستری بيشتر
36 نحوه فرآیند تولید شکلات _ مقاله پوستری بيشتر
37 تأثیر قهوه و کاکائو بر عفونت های ویروسی و سیستم ایمنی_ مقاله پوستری بيشتر
38 خواص گیاه انگور (Vitis) به عنوان یک شیرین کننده طبیعی_ مقاله پوستری بيشتر
39 تاثیر محلول پاشی مخمر Saccharomyces cerevisiae و کود زیستی نیتروکسین برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی و قندهای محلول استویا _ مقاله پوستری بيشتر
40 چرخه زندگی گیاه قهوه با نگاهی به امکان سنجی کشت آن در ایران_ مقاله پوستری بيشتر
41 عملکرد اقتصادی و ویژگی های مورفولوژیک گیاه دارویی- صنعتی استویا تحت تاثیر نیتروکسین و محلول پاشی مخمر نان _ مقاله شفاهی بيشتر
42 تاثیر مصرف قهوه بر بیماری های کبدی از جمله کبد چرب غیر الکلی_ مقاله پوستری بيشتر
43 بررسي عوامل موثر در توسعه عطر و طعم شكلات_ مقاله پوستری بيشتر
44 گانودرما لوسیدوم، امیدهای تازه در درمان سرطان_ مقاله پوستری بيشتر
45 شیره درخت افرا به عنوان یکی از شیرین کننده های طبیعی_ مقاله پوستری بيشتر
46 تاثیر قهوه بر باکتری های عامل پوسیدگی دندان_ مقاله پوستری بيشتر
47 شکلات/کاکائو، تاثيرات آن بر سلامتي بدن و بيماري ديابت_ مقاله پوستری بيشتر
48 گیاه خرنوب Ceratonia siliqua بعنوان یک شیرین کننده طبیعی و سایرکاربردها_ مقاله پوستری بيشتر
49 بررسی و تحلیل ورود و رواج شکلات به ایران، از قاجار تا پهلوی_ مقاله پوستری بيشتر
50 بررسي روش هاي توليد شكلات هاي مقاوم در برابر حرارت _ مقاله شفاهی بيشتر
51 تولید پاستیل کم کالری به وسیله جایگزینی ساکارز با اریتریتول و سوربیتول_ مقاله پوستری بيشتر
52 شیره گياه Agave L. به عنوان شیرین کننده طبیعی_ مقاله پوستری بيشتر
53 بررسی شکلات های پری بیوتیک و پروبیوتیک عملکردی_ مقاله پوستری بيشتر
54 بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی شکلات و کافئین در کاهش علائم بیماری ام.اس_ مقاله پوستری بيشتر
55 شواهد اپیدمیولوژیک در ارتباط با قهوه و سرطان_ مقاله پوستری بيشتر
56 تاثيرات شیرین کننده های طبیعی برروی سرطان و دیابت_ مقاله پوستری بيشتر
57 بررسی مقدار و کیفیت عسل در دو نژاد زنبورعسل به منظور ترویج استفاده این فرآورده در صنعت غذا و شیرینی_ مقاله پوستری بيشتر
58 تاثیر کافئین بر سلامت پوست_ مقاله پوستری بيشتر
59 ارتباط مصرف قهوه و کافئین با سرطان پستان_ مقاله پوستری بيشتر
60 تاثیر شیرین کننده های جایگزین ساکارز بر روی ویژگی های شکلات و شیرینی _ مقاله پوستری بيشتر
61 استفاده از مواد اولیه گزانگبین در ساختار گز_ مقاله پوستری بيشتر
62 بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی جهت تعیین کیفیت شیره خرما_ مقاله پوستری بيشتر
63 مروری بر شیرین کننده ها و نقش آن درفعالیت بدنی و ورزش_ مقاله پوستری بيشتر
64 مروری بر زیست شناسی، خواص، تاریخچه، تجارت و نژادهای درخت کاکائو_ مقاله پوستری بيشتر
65 تاثیر فصول مختلف بر برخی متابولیت های گیاه استویا در استان بوشهر _ مقاله پوستری بيشتر
66 فرآورده های فراسودمند حاوی شکلات: پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک_ مقاله پوستری بيشتر
67 خواص مفید و مضر قهوه از دیدگاه طب ایرانی_ مقاله پوستری بيشتر
68 معرفی ماده غذایی برپایه ژل رویال_ مقاله پوستری بيشتر
69 تاثيرات ضد سرطانی قهوه و کاکائو_ مقاله پوستری بيشتر
70 بیماری های مهم درختان قهوه_ مقاله پوستری بيشتر
71 بررسی اثر جایگزینی ساکارز توسط سوربیتول و مالتودکسترین با سیاهدانه بر خصوصیات شیمیایی، بافتی و حسی شکلات تلخ_ مقاله پوستری بيشتر
72 بررسی زیست شناسی، ترکیبات، مواد موثره و نژادهای گیاه قهوه_ مقاله پوستری بيشتر
73 بازتاب قهوه خانه ها در سفرنامه های سیاحان اروپایی عصر صفویه _ مقاله پوستری بيشتر
74 بررسی ارزش دارویی و تغذیه ای شیرینی سنتی اصفهان (مشاشیر)_ مقاله پوستری بيشتر
75 بررسی ویژگی های شکلات شیری فراسودمند تولیدی با استفاده از پودر هسته انگور_ مقاله پوستری بيشتر
76 روش توليد قند و شكر سفيد در زمان ساسانيان و در صدر اسلام_ مقاله شفاهی بيشتر
77 تهیه پودر استاندارد اینولین از ریشه گیاه کاسنی (Chicory intybus) و شناسایی آن با فلورسانس و دستگاه MALDI و مقایسه آن با نمونه استانداردهای خارجی_ مقاله پوستری بيشتر
78 بررسی پروتئین‌های شیرین کننده به عنوان جایگزین ساکاروز _ مقاله پوستری بيشتر
79 بهینه سازی فرمولاسیون شکلات تلخ پری بیوتیک و فراسودمند عناب _ مقاله پوستری بيشتر
80 قهوه نوش آباد_ مقاله پوستری بيشتر
81 دلالت های اقتصاد مقاومتی برای ارتقاء اقتصاد شیرینی و شکلات_ مقاله چکیده بيشتر
82 تاثیرات خوب و بد مواد قندی و شیرین کننده ها بر سلامت دهان و دندان_ مقاله چکیده بيشتر
83 نقش شکلات در سلامت و بیماری_ مقاله چکیده بيشتر
84 شیرین کننده های بیولوژیک_ مقاله شفاهی بيشتر
85 ارزیابی کافئین موجود در قهوه و اثرات مصرف آن بر بدن و بيماري آلزايمر(AD)_ مقاله پوستری بيشتر
86 چیکو: شکلات طلایی عشایر ایل سنگسری_ مقاله پوستری بيشتر
87 تاثیر شیمی قهوه بر هنر طراحی قهوه و شیر(لته آرت)_ مقاله پوستری بيشتر
88 ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیائی، بافتی و حسی شکلات و پوشش های شکلاتی شیری سینبیوتیک رژیمی_ مقاله شفاهی بيشتر
89 اعتبارسنجی روش اندازه‌گیری کافئین در نوشیدنی قهوه با کمک طیف سنج تحرک یونی_چکیده بيشتر
90 قهوه، کافئین و ام اس_ مقاله پوستری بيشتر
91 کاربرد روش های نوین در تولید شکلات فراسودمند _ مقاله پوستری بيشتر
92 تاثیر عصاره آبی خرمای مضافتی، پیارم و زاهدی روی باکتری های استافیلوکوکوس و کلی فرم در فیله ماهی قزل آلای پرورشی نگهداری شده تحت شرایط یخچال و انجماد_ مقاله پوستری بيشتر
93 مروری بر تأثیرات کاکائو و قهوه و محصولات پروبیوتیک آن ها بر عملکرد مغز افراد مسن و بیماران آلزایمری_ مقاله پوستری بيشتر
94 «دِشو» شیرین‌کنندۀ طبیعی در مازندران (مطالعه موردی روستای پاچی از توابع شهرستان ساری)_ مقاله پوستری بيشتر
95 بررسی و مقایسۀ ابعاد بیوشیمیایی و زیستی عسل و آسپارتام_ مقاله پوستری بيشتر
96 شکلات بدون شکر_ مقاله پوستری بيشتر
97 تركيبات پلي فنولي شكلات و اثرات سلامتي بخش آن ها_ مقاله پوستری بيشتر
98 اصلاح طعم شیرین گز با استفاده از عسل_ مقاله پوستری بيشتر
99 بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی شکلات_ مقاله پوستری بيشتر
100 استفاده از فرآورده‌های جانبی انگور در صنعت شیرینی و شکلات_ مقاله چکیده بيشتر
101 استفاده از قهوه، شیرینی و مواد نیروزا و سلامت انسان _ مقاله شفاهی بيشتر
102 قهوه می نوشم، پس هستم: کاوشی در تجارب زیسته مصرف کنندگان قهوه_ مقاله شفاهی بيشتر
103 بررسي و معرفي اسناد مربوط به قهوه موجود در سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران_ مقاله چکیده بيشتر
104 معرفی محصول ارده-عسل شرکت کوزه عسل_ مقاله پوستری بيشتر
105 توسعه محصولات فراسودمند سهل ممتنع_ مقاله شفاهی بيشتر
106 نسل چهارم شكلات، شكلات ياقوتي_ مقاله پوستری بيشتر
107 مروری بر قهوه از منظر طب سنتی ایران_ مقاله چکیده بيشتر
108 تأملی جامعه شناختی بر روند گسترش عرضه و فروش قهوه (مورد مطالعه اصفهان)_ مقاله چکیده بيشتر
109 ضرورت کاربست واژگان یک‌سان در گستره‌ی علمی، صنعتی و تجاری قهوه_ مقاله چکیده بيشتر
110 بررسی تاثیرات پلی فنول موجود در شکلات بر بیماری های قلبی-عروقی (CVD)_ مقاله پوستری بيشتر
111 تخمير ميکروبي کاکائو و تاثير آن در فرآورده نهايي_ مقاله پوستری بيشتر
112 اثر مشتقات پورین موجود در شکلات و قهوه بر بازسازی سیستم عصبی_ مقاله پوستری بيشتر
113 اثرات بالینی فلاونوئیدهای شکلات بر سلامت انسان_ مقاله پوستری بيشتر
114 ارزیابی شاخص های تعیین کننده کیفیت قهوه تولید داخل و فرآورده های وارداتی آن در استان اصفهان_ مقاله پوستری بيشتر
115 نقش آسپارتام در بروز نئوپلاسم_ مقاله پوستری بيشتر
116 شکلات پروبیوتیک و سرطان_ مقاله پوستری بيشتر

Copyright ©2016
Islamic World Science Citation Center (ISC)
All Rights Reserved